2016. november 5., szombat



Sziasztok!

Bemutatkozik a  Hínár Klub: két zöldség és kávé függő álmodozó blogja. Testvérek vagyunk, Margit és Dorottya.

Néhány utcára lakunk egymástól, mindketten szeptemberben költöztünk be Budapestre. Felfedeztük, hogy milyen hasonló az ízlésünk: imádunk mindent, ami hús- vagy cukormentes, indiai, teljes kiőrlésű, vagy minimum furcsán néz ki. Ezzel párhuzamosan rászoktunk, hogy heti egyszer találkozunk, kotyvasztunk együtt valamit, beszélgetünk, és tervezzük a jövőt. Szeretünk improvizálni, ha ki is nézünk egy receptet, akkor is muszáj variálnunk rajta. Ha pedig minden héten kitalálunk egy új, színes zöldségételt, akkor miért ne indítsunk blogot, ahol bemutathatjuk a konyhánkat?

Klubunk legfiatalabb tagja a 8 hónapos Aliz baba. Ételkritikusunk, aki mindent megkérdőjelez, szétken és megkóstol. Ő Margit kislánya, aki gyakran belekerül majd a bejegyzéseinkbe.

Fontos:


Nyugodtan használjátok úgy a receptjeinket, ahogy mi használjuk mások receptjeit: bármi kicserélhető, továbbfejleszthető, és variálható! Aki nem vegán, tegyen bele tejterméket, vagy egyen hozzá steaket, meg hurkát, ha úgy érzi (ahogy a nagybátyánk mondta: jó az a vegetáriánus konyha, csak enni kell mellé egy kis kolbászt). Persze nem tilos betartani a receptet…


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése